Hejsan!

Just nu sitter jag och överför musik till min iPod :) Jag sitter också med designen för bloggen , blev inte ett dugg nöjd med det här!! Jag tänkte ju att det skulle vara klart för länge sedan men ikke sa nicke. Men nu ska det iaf bi som jag vill :) Nu ska jag också lägga upp headerna som alla kan använda :) Åh min dator är dryg nu :( Jag bir också störd på min mobil... Men annars så är det fint väder ute :D Ska ut och fota också för att jag tycker det är kuligt att fota :) Men halo var inte så negativa med headern den är snart klar :D Jag vet att jag säger det heeeeeela tiden men asså jag skojjar inte den här gången för nu vill ajg att den ska passa ;)
Bara jag som tränar på tå i  barbapappa strumpor och jeans ? :)
Ha det bra alla sööta läsare ♥
Kram
Flaya♥

Jag vne...

varför det inte blir som jag vill att det ska bli. Men nu har jag iaf fått en bas header. När headern är klar så kommer jag försöka att göra bloggen lite störe men aja.. Nu längtar jag efter in vänner i Svergie och längtar tills jag ska få träffa dom. Annars så gör jag inte så speciellt mycket förutom det att jag vill att Agnes ska sätta sig vid datorn och logga in på skype :P NÄR designen är klar så om det blir mer än 300 unika besökare blir det tävling :P
kram
Flaya♥

Jag är trött...

Jag orkar inte jobba mer på headern..... Nu ska jag decka framför Tv:en !
Eller inte ...
Jag tänkte ha headern ngt i denna stilen men vi får väl se...
kram
Flaya♥

BRB...

Ska avsluta min header nu :))
Kram
Flaya♥

Sådär skolan klar för denna..

vecka. Så nu får jag td under helgen med att jobba på headern :) Jag är ju proffs som ni vet ;) Börjat på tå nu oxå:) Point-soe som det heter här :) Men nu är det dags tacka och bocka och gå och göra mig i rdning (:
Kram ¨
Flaya ♥
Mammsen ♥

Sprid, kommentera!

Hej! Jag skulle tycka det var jätte roligt om ni började kommentera vad ni tycker! Vilj ni följa så går i in på bloglovin och söker på "www.flaya.blogg.se" Så kommer den upp. Har nämnligen haft lite problem med att sätta in en inkon men ni får vänta tills jag får tag på Lois ;) Tänkte också försöka spara så jag kan gå ch fixa naglarna :) Idag så kommer en från min nya skola och hälsar på :) Hannah:) Jag tänkte också att det skulle vara kul att få fler läsare så jag ska börja jobba på det :) För när vi är uppe i mer än 300 unika besökare per dag så blir det tävling:) Och eftersom jag tycker det är så ku med tävlingar så hoppas jag på det inom några månader:) Men juste.. Om jag vill att det bloggen ska bli lite större skulle de ju vara kul att ha en snygg design! Ellerhur!? Så nu får det bli att åka till golbanan och checka den sen så blir det att ta en bild som jag vill användab till header. Byta sida på sidfältet och massa sådana saker :) Som jag sa så tar det tid meed designen och det har blivit lite fördröjt...
Kul Kul. Nu får ni en bild (:
Övning ger färdighet ;)
Kram
Flaya♥

Mohaha..

Idag ska jag gå på konsert.. Ja. Lyssnar på musik och försöker att komma på hur jag ska göra med headern också.
Nu har jag fått lite ont i halsen.. :C Imorgon kommer nog Hannah :D Sen på måndag ska jag börja dansa :P
Längtar efter sommarn ..:( För då ska jag få träffa mina bebisar och dansa med dom (: <3
See ya
Kram'
Flaya♥

Bio,slapp och mer slapp.

Hej! Idag har varit en riktigt mellan dag faktiskt. Jag började allt med att sätta mig på datorn i typ 1,5 timme. Sen tog jag och Mamma en svänge till gymmet :) Klockan 16:20 Så var jag på Bio :) Jag gick på Joy for noice.(stv.) Den vill jag rekommendera ! Mycket musik oxå:) På Måndag är det äntligen dags att börja dansa! ♥ Tror jag få försöka komma på hur jag ska fixa headern som jag vill att den ska vara..
Uppdaterar imorrn <3
Kram
Flaya♥

Mums med med två mums ...

TACOS! Min kvällsmat är bara så bäst! Nu har jag gjort en sida på facebook! Jag är mest kontaktbar på den ! Sök på flaya.blogg.se ! Ni kan också följa mig via bloglovin men eftersom det inte går så bra med en widget så får ni söka på bloggen:( Men snart ska jag fixa det lilla problemet! Ja, så ligger läged till!
Lovade ju ett långt inlägg idag så då ska ni väl få det..
Fast jag ska ha en 10 DAGARS LISTA! Jag kommer att svara på några frågor under 10 dagar och jag har valt temat "blogg". Så varför inte sätta igång med dagens?
Fråga 1. Hur skulle du säga att man skulle göra för att få sin blogg synlig?
Svar: Jag skulle ge tips om att var dig själv! Lägg ner mycket  tid (när du inte har något att göra.) på hur du vill att din design ska se ut. Vet du inte hur man gör så kan du fråga om hjälp:) Försök också att uppdatera varje dag:) Ta också mycket bilder så dom kan se med egna ögon.(det är absolout inte ett måste!)
Sen vill jag avsluta med att säga .. LYCKA TILL!
Här får ni en gammal bild på Ellen och Alva!Och en Weird bild på mig ;)
Kram
Flaya♥

Sådär...

Ihihi ni får stå ut med detta :) Nu ska jag kolla på törnrosa.. Bara för att jag vill vara lite barnslig;) Funderar på att kanske visa bilderna som jag tar .. ;)
Frågestund!
Fråga på!
Kort inlägg jag vet.. Förlåt :/
Men lovar att imorgon bli det ett långt :D<3
Kram
Flaya♥Asså random bild :D

.

Jag håller på med bloglovin och allt det dära.

bry er inte!

<a title="Flaya on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/en/blog/3231520/flaya/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/subscribers.php?id=3231520&lang=en" /></a>

Bloglovin igen!

<a title="Flaya on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/en/blog/3231520/flaya/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/widget_watkins.gif" /></a>

Jag tävlar!

Jag tävlar om ett valfritt smycke från www.shopbyalexandra.se
Vill du också göra det?
Gå in på : http://smnmode.blogg.se/
Sjukt fin blogg!
Kram
Flaya♥

Håller på med bloglovin igen!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3231520/flaya?claim=bbp978yc3y6">Follow my blog with Bloglovin</a>

Asså det tar tid .

Men nu har jag iaf en skiss på headern (: Ni kommer att få total rrenovering men det kommer bli bra till slut ..(hoppas jag .) Ni kommer snart kunna följa mig via bloglovin också (:
Men idag blir det nog en lugn dag iaf men år jag tid så ska jag ta bilderna till headern :)
Ska köpa godis sen.. MUMS MUMS!
Kram
Flaya♥

Hej.. Inget kul inköpt..

Ja. Jag har varit på shoopingcentret idag men det blev inget kul inköpt. Den här bloggen kommer liksom mer att bli som en foto blog men ändå inte... Den kommer handla och olika sätt att redigera,foto och sen så kommer det att vara med mitt liv och som den är nu då också men det kommer bli en stor renovering här så liksom ALLT kommer att förändras. Jag kom ju på den här iden lite sent så ni har ju redan en ny design men eftersom det är så jag vill ha det så får det bli så. Jag räknar med att den är klar imorgon eller på torsdag. Kommer också bli mer uppdatering på bilder.
Sorry men måste fortsätta med designen/headern nu ..
Kram
Flaya♥

Halojsan!

Jamen tjenare! Jag kom just på att det kanske skulle vara kul att jag skulle skriva ett interessant inlägg.. Men idag så ska jag:
1. Åka till shoopingcentret (det blev försent igår så gör det idag its )
2. Åka skridskor :)
3. Tror jag ska göra ett besök på gymmet :P
4. Åka och handla mat xd
Här får ni en bild på godingen är ha är trött :)♥
Kram
Flaya♥

Ny header,ny bakrund :)

Sådär .. ja efter mycket krångel så har jag äntligen fått klart med allt:)
Jag väntar på att pappa ska komma hem så jag,mamma och pappa ska åka till shoppingcentret :D
Bilder kommer på vad jag köpt sen (om jag köper nått :). )
måste skynda ..
Kram
Flaya♥

jag håller på med boglovin så ni behöve inte se detta inlägg

mdkodemwep,
RSS 2.0